زولبیا و بامیه خانگی خوشمزه

مواد لازم:

  • نشاسته :200 گرم
  • ماست :200 گرم
  • جوش شیرین:1/2 قاشق چای خوری
  • نمک :1/3 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ:3 عدد
  • آبلیمو :3 قاشق سوپ خوری
  • شکر :نیم کیلو
  • زعفران:به میزان لازم
  • آرد:50 گرم
  • روغن جامد :1 قاشق چایخوری

طرز تهیه زولبیا

در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کاملگلابوجوش شیرینوزعفرانرا به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدنزولبیا10 دقیقه است.

زولبیا

طرز تهیهبامیه:

ابتدا آب را می جوشانیم و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم آرد را اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود, روغن را به خمیر اضافه می کنیم و 2-3 دقیقه مخلوط می کنیم. بعد از سرد شدن خمیرتخم مرغها را به آن اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربتبامیههم به خمیر اضافه کنید.

خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.

بامیه

شربتزولبیا وبامیه:

با مخلوطگلابو جوش شیرین و زعفران می توانید شربتزولبیا و بامیهرا تهیه کنید.

ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن زولبیا بامیه:

  1. روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود.پس سرخ کردن زولبیا بهتر است ازروغن مایعاستفاده کنید .
  2. شربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.به همین دلیل تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگرشربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر میشوند.
  3. حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.
  4. در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید7 میلی متر باشد.
  5. زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.
  6. شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.
  7. مواد را بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا مجددا مخلوط کنید.
  8. ماسوره ی آچری برای درست کردن بامیه بهتر است.
  9. در هنگام سرخ کردن بامیه ها دقت کنید بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید چون باید بین بامیه ها فاصله باشد تا بخار بامیه ها باعث نرم شدن آنها نشود.
  10. بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.
  11. گلوکز باعث میشود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.گلوکز را میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید و یک قوطی آن برای چندین بار شربت درست کردن کافیست . در ضمن گلوکز بی رنگ مناسب تر است.
  12. بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون رو کش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

نکات تکمیلی در مورد زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه جزوکیک و شیرینی - شیرینی خشکمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود10دقیقهمیباشد .
زولبیا و بامیه را می توانید در وعدهدسر -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوانافطار -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای6 نفرمناسب میباشد .

منبع: لذت آشپزی

کاهش سریع فشار خون بالا در 5 دقیقه به روش چینی ها

طرز تهیه زولبیا و بامیه

شش قدم تا پرورش فرزند خلاق!

بامیه ,زولبیا ,سرخ ,شربت ,ها ,کنیم ,می کنیم ,بعد از ,بامیه ها ,و بامیه ,اضافه می

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
kiangrafic adbyio liumaldife unwealada kalaha2 kiamsnag7 tvjvc sexproducts tina98 sigmarayanej