طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه

جوجه چینی نوعی مرغ سوخاری است که با خمیری معروف بهخمیر بنیهتهیه میشود. این خمیر بافتی ترد و جذاب و طعمی عالی به مرغ سوخاری شما میدهد. جوجه چینی همراه باسس تارتاربینظیر است و اگر تا به حال آن را امتحان نکرده اید نباید از دستش بدهید.

جوجه چینی

مواد لازم برایجوجه چینیبا سس تاتار :

  • فیله مرغ:نیم کیلو
  • آبلیمو:دو قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط:سه عدد
  • سیر:یک حبه
  • نمک و زعفران:به میزان لازم
جوجه چینی

مواد لازم برای خمیر بنیه

تخم مرغ:دو عدد

ماء الشعیر بدون طعم:یک لیوان

شیر:نصف لیوان

خمیر مایه:یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری

آرد:به میزان لازم

نمک وفلفلسفید:به میزان لازم

ماء الشعیر بدون طعم

مواد لازم برای سس تاتار

  • زرده تخم مرغپخته:دو عدد
  • خیار شور ریز خرد شد:سه قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده:یک قاشق غذاخوری
  • سس مایونز:سه قاشق غذاخوری
  • فلفل:به میزان لازم
  • سس تندگوجه فرنگی:2-3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه چینی

برای تهیه سس جوجه چینی ابتدا شیر را در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا ولرم شود ، سپس خمیر مایه فوری را به شیر ولرم اضافه می کنیم. در ادامه زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و سفیده های تخم مرغ را به اندازه ای با همزن می زنیم که کف کند.

توجه داشته باشید که سفیده تخم مرغ را باید در حدی بزنیم که وقتی کاسه حاوی سفیدها را بر گرداندیم ، سفیده از کاسه نریزد. در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه ماءالشعیر کلاسیک به سفیده اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

پس از اینکه تخم مرغ و ماءالشعیر یکدست شدند ، مخلوط شیر و مایه خمیر و بکینگ پودر را نیز اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعدی کم کم آرد گندم را اضافه می کنیم. باید به حدی آرد به مواد اضافه کنیم که غلظت سس به اندازه ماست باشد.

در پایان پس از اینکه سس جوجه چینی آماده شد کمی نمک و فلفل سیاه به آن می زنیم و برای مدت حداقل یک ساعت آنرا در یخچال قرار می دهیم. در ادامه سینه های مرغ را به صورت یک اندازه به شکل رشته هایی به عرض ۱ تا ۲ سانتی متر و طول ۳ تا ۴ سانتی متر برش می زنیم.

برای طعم دار کردن گوشت مرغ آنرا درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس پیاز را خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش ، نمک ، فلفل سیاه و کمی روغن مایع به گوشت مرغ اضافه می کنیم. مواد را برای مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.

پس از اینکه سس حدود ۱ ساعت در یخچال ماند ، آنرا از یخچال خارج می کنیم. در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم ، تکه های مرغ را در سس می زنیم و درون تابه می اندازیم تا سرخ شوند. حرارت زیر تابه باید کم باشد تا جوجه ها مغز پخت شوند.

در پایان جوجه ها را پس از سرخ شدن روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. در کنار جوجه چینی می توانیم مقداریسیب زمینیسرخ کرده هم درست کنیم و برای تزیین از گوجه فرنگی و جعفری و موارد دلخواه استفاده نمایید.

می توانید از جوش شیرین و بکینگ پودر جهت پفکی تر شدن جوجه چینی استفاده نمایید. با توجه به اینکه جوجه چینی در روغن فراوان سرخ می شود بنابراین دارای مقادیر بالای چربی است و بهتر است در مصرف آن زیاده روی نفرمایید.

source : namnak

کاهش سریع فشار خون بالا در 5 دقیقه به روش چینی ها

طرز تهیه زولبیا و بامیه

شش قدم تا پرورش فرزند خلاق!

مرغ ,کنیم ,جوجه ,سس ,چینی ,یک ,می کنیم ,جوجه چینی ,تخم مرغ ,کنیم و ,مرغ را

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
tarh100 dlrooz webseodesign venosgrafiks taherkamali fisae pahlevani1394 bazarsabz vascwhirlchunjewl mastermovie