مربای انجیررا متفاوت تر تهیه کنید

جذابیت ویژه ای که مربایانجیردارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای بهانجیرمیدهد.

مربای انجیر

مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر

  • انجیر سبز:1 کیلو
  • شکر:280 گرم
  • هل: دو عدد
  • چوب دارچین:1 عدد( به اندازه یک انگشت)
  • آب جوشیده: یک سوم پیمانه
  • عصاره وانیل:1/8 قاشق چایخوری
  • آبلیمو:1 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده:1/4 قاشق غذا خوری

مربای خوشمزه

مربای انجیررا متفاوت تر تهیه کنید

جذابیت ویژه ای که مربایانجیردارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای بهانجیرمیدهد.

مربای انجیر

مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر

  • انجیر سبز:1 کیلو
  • شکر:280 گرم
  • هل: دو عدد
  • چوب دارچین:1 عدد( به اندازه یک انگشت)
  • آب جوشیده: یک سوم پیمانه
  • عصاره وانیل:1/8 قاشق چایخوری
  • آبلیمو:1 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده:1/4 قاشق غذا خوری

مربای خوشمزه

مربای خوشمزه انجیر

آموزش درست کردن مربای خانگیانجیرخوشمزه

برای تهیهمربای انجیربهتر است از انجیرهای متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد کال باشد.
انجیر ها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را انقدر کوتاه نکنید که پوستش باز بشه. انجیر شسته را کاملا خشک کنید.
در یک ظرف لعابی تمام شکر را در لابه لای انجیر ها می ریزیم و به مدت 7 ساعت در یخچال نگه میداریم تا تمام شکر در انجیر حل شود.
بعد از اینکه انجیر ها با شکر درهم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه می جوشانیم تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود
و در این مدت تمام کفی را که روی انجیر ها هنگام جوشیدن بالا می آید با قاشق میگیریم تا رنگ مربا شفاف شود.
بعد از 15 دقیقه جوشیدندارچینو هل را اضافه میکنیم .احتیاج هم نیست هل را پودر کنید.
سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخلمربای انجیرمی ریزیم و اجازه میدهیم 15 دقیقه دیگر هم همچنان روی حرارت متوسط بجوشد.
در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراهزعفراندم کرده به مربا اضافه میکنیم و میگذاریم 5 دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.
مربای انجیر خوش رنگ و لعاب

مربای انجیر ما در مدت 30 دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد . بعد از سرد شدن میتوانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

نکاتی کلیدی در تهیه مربای خوش طعم انجیر:

  • برای تهیه مربا انجیراز انجیرهای سبز و یا زرد استفاده کنید که مناسب تر از انجیر سیاه می باشد.
  • در هنگام پخت حرارت را همواره ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.
  • اگر در هنگام پخته شدن انجیرها ،دانه هایش انجیر وارد شیره مربا شد میتوانید بعد از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره آن را صاف کنید و مجددا انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید .

نکات تکمیلی در مورد مربای انجیر

مربای انجیر جزومربا و کمپوتمیباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود1 ساعتمیباشد .
مربای انجیر را می توانید در وعدهصبحانه - میان وعده -سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای0 نفرمناسب میباشد .

منبع : نمناک

کاهش سریع فشار خون بالا در 5 دقیقه به روش چینی ها

طرز تهیه زولبیا و بامیه

شش قدم تا پرورش فرزند خلاق!

انجیر ,مربای ,تهیه ,مربا ,قاشق ,یک ,مربای انجیر ,انجیر ها ,قاشق غذا ,غذا خوری ,بعد از ,قاشق چایخوری آبلیمو ,پیمانه عصاره وانیل ,مربای انجیر انجیر ,مربای انجیررا متفاوت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
samvoniran beutyland namayetc downloadfilmirani7 corrugatf nitrogen7 danestanihaagib123 harmoniybaran zynsmonwhittla nourbarant